Kategoriler
Proje Haberleri

Hürsoy Nefes Kartepe lansmana özel fiyatlarla satışta

Hürsoy Nefes Kartepe projesi yaşam değer katan konforlu ve huzurlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hürsoy İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 24.094,69 metrekarelik arsa alanı üzerindeki 11 blokta 124 adet daire ve 20 adet iş yeri bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hürsoy İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 24.094,69 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde modern mimariye sahip konutlar, çeşitli sosyal alanlar ve ferah yeşil alanlar dikkat çekmektedir. Söz konusu proje 3 katlı olup yatay mimariye sahiptir. Proje kapsamındaki 11 blokta 124 adet daire ve 20 adet iş yeri yer almaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; hamam, sauna, soyunma odaları, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk oyun alanı, kafeterya ve spor salonu bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler alanı, vestiyer, duvar kağıdı uygulaması ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Hürsoy Nefes Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Havaalanı ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Hürsoy Nefes Kartepe fiyatları ne kadar?

Hürsoy Nefes Kartepe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ancak lansman fiyatları 31 Ekim 2022 tarihine kadar geçerlidir. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 349 22 09 veya 0 (530) 243 61 82 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…