Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Yeşilvadi Tepe satışları devam ediyor

Huzzak Yeşilvadi Tepe konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’u Şile İlçesinde yükselen proje Huzzak Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dubleks müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Şile İlçesi Yeşilvadi Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4+1, 4,5+1 ve 8+2 tip, dubleks ve triplejs müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Huzzak Yeşilvadi Tepe kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Villa içleri ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, klima, ankastre set, vestiyer, şömine, teras gibi donatılara sahiptir. Her villanın kendine ait bahçesi bulunmaktadır. Ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik, oyun parkı, fitness alanları, kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları gibi olanaklar da mevcuttur. Projenin yüzde 80’lik kısmı yeşil alana ayrılmış olup villalar deniz manzarasına sahiptir.

Yeşilvadi projelerinin 3.etabı olan projede villalarının satışları devam etmektedir. Şile villa projesi kapsamında toplam 26 adet villa yer almaktadır. Bu villalar dubleks ve tripleks olmak üzere 4+1, 4,5+1 ve 8+2 olarak tasarlanmıştır. Bunun dışında 2 dubleks ve 2 tripleks villanın birleştirilmesiyle oluşturulan villa çeşidi de bulunmaktadır. Ayrıca büyüklükleri brüt 291 metrekare ile 1310 metrekare arasında değişmektedir. Şehre oldukça yakın olan proje aynı zamanda şehirden bir o kadar da izoledir.

Huzzak Yeşilvadi Tepe fiyatları ne kadar?

Şile villa projesinde yer alan villaların fiyatları bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

314 metrekare büyüklüğündeki 4.5+1 villalar 11 milyon 400 bin TL’den,

723 metrekare büyüklüğündeki 8+2 villalar 23 milyon 500 bin TL’den,

1.310 metrekare brüt alana sahip 10 ve üzeri odaya sahip villaların fiyatları ise 46 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda dairelerin satışları da tüm hızıyla devam etmektedir.

Huzzak Yeşilvadi Tepe nerede yer alıyor?

Huzzak Yeşilvadi Tepe konut projesi, Şile, Yeşilvadi Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje içerisinde bulunduğu ormanları İstanbul’un koruma altındaki en büyük alana sahip doğal faunası zarar görmemiş tabiat mirası olarak kabul edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 1 549 ve 0553 450 49 77 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…