Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Elit Park 5 ön peşinatlı avantajlı fiyatlarla satışta

İbf Elit Park 5 projesi elit bir yaşamın tam merkezinde, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje İBF Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek bloka 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İBF Doğan İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında 7 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta ise 3 artı 1 konut tipine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 daireler brüt 165 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca bu daireler net 130 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Projede binanın dört tarafı bahçe duvarı ile çevrilidir. Her daireye özel 1 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Üstelik dış özellikler olarak asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Söz konusu projede engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Tüm konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu konutlarda pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Bina girişlerinde lüks ve modern yapıda lobi yer almaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi yapılabilmektedir. Hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu, giyinme odası, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Üstelik tüm dairelerde laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre, mutfak ve bütün odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır. Mutfak ve odalarda geniş manzara panoramik görüş sağlayan pencereler yapılmaktadır. Ankastre mutfak seti, gömme dolap, spot aydınlatma, vestiyer ve şofben gibi birçok özellik mevcuttur.

İbf Elit Park 5 konumu hakkında

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer alan proje 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bahsi geçen projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde park alanı, alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Yeşil alanlara yakın konumda yükselen proje aynı zamanda toplu taşıma araçlarından otobüs ve tramvay duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

İbf Elit Park 5 fiyatları ne kadardır?

İbf Elit Park 5 projesinde ön peşinatlı 18 aya kadar 0 faiz seçenekleri ile avantajlı satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL ile 1.700.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 91 38 veya 0(542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…