Kategoriler
Proje Haberleri

İBF Lokman Suites Defne 2023’ün 3. çeyreğinde teslim

İBF Lokman Suites Defne projesi İBF Doğan İnşaat kalitesi ile lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde modern yapıda 45 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İBF Doğan İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 9 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Blokta ise toplam 45 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu dairelerin 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, gömme dolap ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

İBF Lokman Suites Defne konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde konumlanan proje pek çok okul ve sosyal alanlara yakın konumdadır. Bununla birlikte Nuh Naci Yazgan Üniversitesi yürüme mesafesindedir. Terminal ve tramvay proje alanının hemen yanı başında yer almaktadır.

İBF Lokman Suites Defne fiyatları ne kadar?

İBF Lokman Suites Defne projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 120 metrekare olan 2 artı 1 daireler 1.150.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 daireler 1.550.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin teslimi ise 2023 yılının 3. çeyreğinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 91 38 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…