Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Rising Office satışları devam ediyor

İbf Rising Office projesi İBF Doğan firması tarafından iş yerleri hayata geçirilmektedir. İbf Rising Office projesi özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Ofis projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında          

Bu iş yerleri özellikleriyle ve konumuyla dikkat çektiğini görmekteyiz. Farklı metrekarelerde farklı tiplerde 42 adet ofis, 14 adet mağazanın yer aldığı bu projede ilanı verilen ofisler farklı katlarda bulunmaktadır. Ayrıca bu iş yerlerini detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Konfor dolu özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. Özelliklerini belirleyecek olursak yangın merdivenleri herhangi bir tehlikeye karşı bulunmaktadır. Aynı zamanda bu proje kapsamında asansörde bulunmaktadır. Mutfağın da içinde olduğu bu iş yerlerinin tasarımı oldukça ince bir biçimde tasarlanmıştır. Modern bir görünüm sizlere sunulmaktadır. Ayrıca iş yerinin geniş ve ferah odalara sahip olduğu söylenebilir.  Kamera sistemi ile bu iş yerleri 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

İbf Rising Office konumu hakkında

Kocaeli’nde yer alan bu projedeki İş yerleri şehir merkezine ve ayriyeten belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Ayrıca ihtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Ayrıca ulaşım olanağı bakımından da konumu sizlere kolaylık sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

İbf Rising Office fiyat bilgisi

İş yeri projesinde yer alan ofislerin fiyatları, iş yerlerinin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca k fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Ofisin metrekaresi 115 olan iş yeri 785 bin olarak söylenebilir. Metrekaresi 114 olan iş yerinin fiyatı 1 milyon 160 bin olarak söylenebilir. Metrekaresi 230 olan iş yerinin fiyatı 1 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır. Ofisin metrekaresi 177 olan iş yerinin fiyatı 1 milyon 720 bin olduğunu söylemek mümkündür. Metrekaresi 358 olan iş yerinin fiyatı 2 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır.  Ayrıca metrekaresi 368 olan iş yerinin fiyatı 3 milyon 820 bin olduğunu söylemek mümkündür.

u ofis projeleri hakkında detaylı bilgi almka için 0 (542) 423 14 23 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version