Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Şehr-i Ala lansman fiyatlarıyla satışta

İbf Şehr-i Ala projesi ultra lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İbf Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kayseri konut projesi içerisinde 2+1 ve 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelen daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bina girişlerinde lobi, toplantı salonu, 2 adet 10 kişilik asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları çelik kasalı, ahşap kaplamalı, özel kilit sistemli kapılardan oluşmaktadır.

Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mutfak ve odalarda panaromik görüş sağlayan pencereler bulunmaktadır. Antre, mutfak, bütün odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca ıslak hacimlerde tavan aydınlatmaları yapılmaktadır. Vestiyer, mutfak, lavabo, banyo ve çamaşır makinesi dolapları yer almaktadır. Her dairenin 15 metrekarelik geniş ve ferah balkonu mevcuttur.

İbf Şehr-i Ala konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Tınaztepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, sosyal alanlar, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Çevresinde 5000 metrekarelik park alanı bulunmaktadır. 8tobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Tramvaya ise 350 metre mesafededir.

İbf Şehr-i Ala fiyatları ne kadardır?

İbf Şehr-i Ala projesinde lansmana özel satış avantajları ile 48 aya kadar taksit seçenekleri mevcuttur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 865.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 veya 0 (542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…