Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Şehr-i Belsin son daire satışları devam ediyor

İbf Şehr-i Belsin projesi üstün kalite ve uygun fiyatlar sunan İbf Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. 6.680 metrekarelik arazi üzerinde 2 blok ve toplam 91 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İbf Doğan İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje 6.680 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 11 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 91 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165, net 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 1 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde basketbol, futbol ve voleybol sahası, yürüyüş alanı, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve kreş bulunmaktadır. Bununla birlikte bina girişlerinde lüks ve modern lobi ile toplantı salonu yer almaktadır.

Biri sedye için toplam 2 adet 10 kişilik asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları çelik kasalı, ahşap kaplamalı, özel kilit sistemlerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Antre, mutfak, bütün odalarda dekoratif tavan uygulaması yapılmaktadır. Mutfak ve odalarda geniş manzara panoramik görüş sağlayan pencereler mevcuttur. Ayrıca vestiyer, mutfak, lavabo, banyo, çamaşır makinesi dolapları yer almaktadır. Bütün odalarda ahşap parke uygulaması yapılmaktadır. Antre, mutfak, balkon hol, lavabo, tuvalet ve banyolarda granit ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

İbf Şehr-i Belsin konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin güneyinde full açık organize stadı, kuzeyinde 10 metrelik yol ve parklar yer almaktadır. Merkezi konumu ile dikkat çeken proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs duraklarına yakın olmakla birlikte tramvaya 300 metre mesafede yer almaktadır.

İbf Şehr-i Belsin fiyatları ne kadar?

İbf Şehr-i Belsin projesinde son daireler satışa sunulmuştur. Üstelik projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.435.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 91 38 veya 0 (542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…