Kategoriler
Proje Haberleri

İbf Şehr-i Yıldız satışları devam ediyor

İbf Şehr-i Yıldız projesi beklentinin üzerinde sunulan kaliteli yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kayseri Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İbf Doğan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi içerisinde tek blok ve toplam 26 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3+1 konut tiplerinden meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İbf Doğan İnşaat imzası taşıyan proje kapsamında 13 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Binanın her katında 2 adet daire bulunmaktadır. Blokta ise toplam 26 adet daire ve 6 adet dükkan yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 145 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel 2 araçlık otopark mevcuttur. Bina girişinde lüks ve modern lobi yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde kamelya, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve spor alanları bulunmaktadır.

Blokta 2 adet 10 kişilik asansör sistemi yer almaktadır. Üstelik asansörün 1 tanesi sedye için kullanılmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu ile birlikte 2 banyo, 3 tuvalet, 3 lavabo ve 2 adet balkonu bulunmaktadır. Antre, mutfak ve tüm odalarda dekoratif tavan uygulanmaktadır. Her dairede 2 adet telefon hattı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bütün odalara ahşap parke zemin uygulanmaktadır.

İbf Şehr-i Yıldız nerede yer alıyor?

Bahsi geçem proje Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Zümrüt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde eczane, market, park, sağlık ocağı, semt pazarı ve spor salonu yer almaktadır. Bununla birlikte anayol ve caddeye yakın olup otobüs duraklarına yakın konumda yer almaktadır.

İbf Şehr-i Yıldız fiyatları ne kadar?

İbf Şehr-i Yıldız projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 200 metrekare alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 38 ya da 0 (542) 423 14 23 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…