Kategoriler
Proje Haberleri

İda Konakları banka kredisine uygun satışlar

İda Konakları projesi bulunduğu konumu ve modern mimari tasarımı ile adından söz ettirmektedir. Konut projesi konum olarak Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mutlu Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir.

Çanakkale konut projesi içerisinde her biri 5 katlı 4 blokta toplam 120 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca bu daireler 2 artı 1 v 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mutlu Cengiz İnşaat firması imzası taşıyan proje 7.300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 4 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda toplam 120 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 124 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Konut projesi içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçları park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

İda Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Söz konusu konut projesi, Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konut projesi Assos yolu üzerinde ve Assos’a 15 dakikalık bir mesafede yükselmektedir.

İda Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 537 223 70 51 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…