Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Konakları Florya kişiye özel ödeme planlarıyla satışta

Ihlamur Konakları Florya projesi doğa dostu olması ile birlikte az katlı mimarisiyle konak yaşamının tüm inceliklerini barındıran eşsiz bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Bakırköy İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik Avrupa Yakası’nın seçkin semti Florya’da yükselmektedir. Bahsi geçen proje Beyaz Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 11.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 11 blok ve 73 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1’de 7 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Beyaz Gayrimenkul güvencesi ile geliştirilen proje 11.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere az katlı ve yatay mimariye sahip 11 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 73 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1, 5 artı 1, 6 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin 8.000 metrekarelik bir bölümü yeşil alanlara ayrılmıştır. Doğa dostu oluşu ile dikkat çeken projede aynı zamanda sosyal donatılar da farklı seçenekler sunmaktadır. Üstelik sosyal alanlarda açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, yürüyüş parkuru ve geniş güneşlenme terasları, kadın ve erkek ayrı kullanıma sahip Türk Hamamı bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır.

Ihlamur Konakları Florya konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Bakırköy İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Avrupa Yakası’nın seçkin semti Florya’da yükselmektedir. Merkezi konumda yer alan projede ulaşım sorunu yaşanmamaktadır. Bununla birlikte pek çok toplu taşıma araçlarına yakın konumdadır. Flyinn AVM’ye 800 metre, İstanbul Aydın Üniversitesi’ne 2 kilometre, E-5 Karayolu’na ve metrobüse 3 kilometre uzaklıktadır. Aqua Florya AVM’ye 3 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 7 kilometre, Galleria AVM’ye 7.5 kilometre, Ataköy Metro İstasyonu’na 8 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Bakırköy Deniz Otobüsü İskelesi’ne 8.5 kilometre, İstanbul Üniversitesi’ne 10 kilometre, Marmaray’a 13 kilometre, Avrasya Tüneli’ne ise 17 kilometre mesafede yer almaktadır.

Ihlamur Konakları Florya fiyatları ne kadar?

Ihlamur Konakları Florya projesinde kişiye özel ödeme planları oluşturulmaktadır. Yatırımcıların dikkatini çeken projede kira getirisi yüksektir. Ayrıca projede fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 147 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 13.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 535 365 45 29 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…