Kategoriler
Proje Haberleri

İhlas Marmara Evleri 4 hemen teslim

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almakta olup bölgenin en prestijli sitesi konumundadır. Üstelik bahsi geçen proje İhlas Yapı ve Kiler GYO işbirliği ile hayata geçirilmektedir. 61.705 metrekarelik arsa alanı üzerinde 640 adet daire ve 44 adet ticari ünite bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İhlas Yap ve Kiler GYO işbirliği ile yaşama geçirilen proje 61.705 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Geniş site alanı içerisinde 640 adet daire ve 44 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 172 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 203 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Proje eşsiz bir peyzaj alanına sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde ise; spor salonu, futbol sahası ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra cadde dükkânları ile alışveriş olanağı sunan proje kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, saunası, sosyal alanlar, semt pazarı ve çok amaçlı salon yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Geniş balkonlara sahip olan daireler eşsiz bir deniz manzarasına sahiptir.

İhlas Marmara Evleri 4 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alıp eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Üstelik toplu ulaşım araçlarına yakın olan proje metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer almaktadır.

İhlas Marmara Evleri 4 fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır, hemen teslim durumundaki İhlas Marmara Evleri 4 projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Bununla birlikte vatandaşlığa da uygun yapıdadır. Brüt 172 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 203 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 7.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 876 25 67 veya 0 (507) 736 05 98 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…