Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İki Yaka Fikirtepe nerede inşa ediliyor?

Barsan Yapı’nın ilk projesi İki Yaka Fikirtepe, 35 katlı iki blok içerisindeki 575 adet dairesiyle 12 dönümlük arsa alanında inşa ediliyor.

Lobi hizmetlerinin de bulunduğu projede 21 adet ticari üniteye yer veriliyor. Site alanının yarısının peyzaja ve yeşil alanlara ayrıldığı projedeki konutların bu yılın sonunda teslim edileceği belirtiliyor. Deniz manzarasının eşlik ettiği seyir terası bulunan projede; yarı açık yüzme havuzu bulunuyor. Açık yüzme havuzunun yanı başında kafe ve restoranlar bulunuyor.

Proje alanında yürüyüş parkuru, spor alanı, spor salonu, sauna ve buhar odaları bulunuyor. Hamamın da yer aldığı projede çocuk parkı, kapalı oyun alanları kuruluyor.

İki Yaka Fikirtepe daire seçenekleri

İki Yaka Fikirtepe projesindeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri brüt 68.65 metrekare büyüklüğü ile brüt 68.65 metrekare büyüklüğü arasında inşa ediliyor. Kadıköy’ün Fikirtepe semtinde inşa edilen projedeki 2 oda ve 1 salonlu daire tipleri brüt 92.39 metrekare büyüklüğü ile brüt 133.97 metrekare büyüklüğü arasındaki ölçü değerleriyle yapılıyor.

Daire ve dükkânları içeren projedeki 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler brüt 177.73 metrekare büyüklüğünde kuruluyor. Projedeki konutlar, 500 bin liradan başlıyor.

Projenin konum avantajları neleri?

İki Yaka Fikirtepe projesi, Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen ilçesi, Kadıköy’de inşa ediliyor. E-5’in yanında yükselen proje, Kartal, Pendik gibi ilçelere kolay ulaşım olanağı sağlıyor.

Metro ve metrobüs istasyonlarına yürüme mesafesinde konumlandırılan proje, Medeniyet Üniversitesi ve Akasya AVM’yi çevresine alıyor. Fenerbahçe Stadyumu’na ve Bağdat Caddesi’ne yakınlığıyla öne çıkan konut projesi, Moda semtine, Rıhtım’a yakınlığıyla avantaj sağlıyor.

 Konut projesi inşa ediliyor?

Projeden Marmaray’a 8 dakikada, Çevreyolu’na 5 dakikada, Minibüs Caddesi’ne 8 dakikada, Avrasya Tüneli’ne 10 dakikada ulaşılabiliyor. Proje alanından Boğaz köprülerine 15 dakikada varılabiliyor.

Satış Ofisi: Merdivenköy Mahallesi, Heybetli Sokak, No: 10, 34732 Fikirtepe- Kadıköy/İstanbul

Telefon: 444 37 31