Kategoriler
Proje Haberleri

İkon Yeşilova satışları devam ediyor

İkon Yeşilova projesi Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer alan muhteşem tasarımlı bir konut projesidir. Söz konusu proje İK Grup Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitedeki tek blok içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İK Grup Yapı İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan projede 10 katlı tek blok yükselmektedir. Sitede 3 artı 1 konut tipleri satışa sunulmaktadır. Dairelerin brüt büyüklüğü 130 metrekare olup, net büyüklükleri 100 metrekaredir. Statik betonarme sistemi ve birinci sınıf montaj sistemi kullanılmıştır. Sitede 7/24 fiziki güvenlik hizmeti ve kamera sistemi bulunmaktadır. Açık ve kapalı otopark alanları mevcuttur ve blokta 3 çeşit asansör ve hidrofor sistemi yer almaktadır. Engelli bireyler için uygun yaşam koşulları sağlanmaktadır. Ayrıca daireler arası ısı ve ses yalıtımı mevcut olup, konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bununla birlikte banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin gibi özellikler de yer almaktadır.

İkon Yeşilova konumu hakkında

Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer alan proje Yeşilova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumda yükselmektedir. Daireler doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve market bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır. Proje, Optimum AVM’ye 500 metre, yüksek hızlı Tren istasyonuna 300 metre, Göksü Parkı’na 3500 metre uzaklıktadır. Bununla birlikte Eryaman hastanesine 3000 metre ve İstanbul yoluna 300 metre mesafede yer almaktadır.

İkon Yeşilova fiyatları ne kadardır?

Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan nitelikte tasarlanan İkon Yeşilova projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.640.000 TL ile 2.870.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(536) 899 06 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…