Kategoriler
Proje Haberleri

İlbey Residence satışları başladı

İlbey Residence projesi şık mimari tasarımı ve ferah konut seçenekleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güleryüz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 94 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi kapsamında 2 blok ve toplam 94 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte her katta 4 adet daire konumlandırılmıştır. Site içerisinde bulunan daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 167 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Site etrafında güvenlik duvarı ve duvar üstü gece aydınlatması bulunmaktadır. Üstelik araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projede 7.225 metrekarelik açık ortak alan yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, havuz başında açık ve kapalı oturma alanı ve kafeterya bulunmaktadır. Bununla birlikte yeşil alanlar, her bloğun üstünde seyir terası, ortak mangal ve barbekü alanı mevcuttur. Her blokta 2 adet 10 kişilik hız kontrollü ve acil kurtarıcılı asansör bulunmaktadır. Üstelik asansörler kapalı otoparka inmektedir. Ortak alan aydınlatması ve asansörü besleyecek jeneratör, 5 tonluk yedek su deposu, merkezi uydu sistemi, yangın merdiveni ve yangın söndürme tertibatı gibi birçok özelliğe sahiptir. Her katta 8 metrekare ortak kullanım kileri alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Daire giriş kapıları ahşap görünümlü yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diyafon sistemi ve şifreli kapı otomatı mevcuttur. Mutfakta ankastre tip akrilik mutfak dolabı, Çimstone tezgah ve granit evye bulunmaktadır. Genel banyoda duşakabin, klozet, havlupan ve hilton lavabo yer almaktadır. Üstelik bütün armatürler ve vitrifiye ürünleri birinci sınıf TSE belgelidir. Salon 32. sınıf AGT marka derzli parke uygulaması yapılmaktadır. Bununla birlikte oturma odası, çocuk odası ve yatak odasında parke görünümlü birinci sınıf seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Tüm tavanlarda ışık bandı ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Gece holünde hareket sensörlü gece aydınlatması yer almaktadır. Daire girişinde tavana kadar parlak MDF’den vestiyer ve çamaşır makinası dolabı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

İlbey Residence konumu hakkında

Proje, Hatay’ın İskenderun İlçesi İsmet İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İlbey Residence fiyatları ne kadardır?

İlbey Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 167 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (326) 613 56 66 veya 0 (533) 433 77 07 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…