Kategoriler
Proje Haberleri

İldem Corner Kayseri güncel fiyatlarla satışta

İldem Corner Kayseri projesi Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Eşsiz panoramik manzaraya sahip Ersu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 15.000 metrekarelik arsa alanı içerisinde 7 blok 206 adet daire ve iş yerleri bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ersu İnşaat imzası taşıyan proje 15.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 14 katlı olmak üzere 7 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 206 adet daire ve iş yerleri yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 3 artı 1 konut tipindeki daireler brüt 165 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 215 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti mevcuttur. Bununla birlikte otopark alanı araçlarınız için rahat bir park yeri sunmaktadır.

Kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, tuz odası, fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar da sitede yer almaktadır. Engelli bireyler için özel park ve yüzme havuzu da bulunmaktadır. Ayrıca farklı plan ve metrekarelerde iş yerleri de mevcuttur. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Aynı zamanda tüm dairelerde merkezi ısıtma sistemiyle ısınma sağlanmaktadır. Mutfaklarda ankastre mutfak setleri ve banyolarda Hilton lavabo ve duşakabinler mevcuttur. Laminat ve seramik zeminlerle ferah bir yapıya sahip olan dairelerimizin balkonları da keyifli bir kullanım sunmaktadır. Bunun yanı sıra site içerisinde engelli bireylerin rahat kullanımı için özel olarak tasarlanmış alanlar da mevcuttur.

İldem Corner Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’ne yer alan proje Gesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konutlar, doğanın ve şehrin güzelliğini aynı anda sunmaktadır. Gesi Yolu ana caddesi üzerinde bulunan bu konutlar, muhteşem Erciyes manzarasına sahip olmaktadır. Aynı zamanda İldem tramvayının 1. durağına önemli bir konumda yer almaktadır. Yeni yapılacak 300 yataklı devlet hastanesinin karşısında yer alması da büyük bir avantaj sağlamaktadır. Üstelik konutların çevresinde pek çok alışveriş merkezi, cami, belediye ve eğlence merkezi bulunmaktadır. Böylece konut sakinleri tüm ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilirler.

İldem Corner Kayseri fiyatları ne kadar?

İldem Corner Kayseri projesinde banka kredisine uygun olarak satışlar yapılabilmektedir. Brüt 215 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 420 11 11 veya 0 (530) 404 12 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…