Kategoriler
Proje Haberleri

İldem Yaprak Villaları satışları başladı

İldem Yaprak Villaları projesi şehrin gürültüsünden uzakta sakin ve modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ERY Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 26 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

ERY Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen projede her villanın 500 metrekarelik arsa payı bulunmaktadır. Site içerisinde toplam 26 adet lüks villa yer almaktadır. Her biri 2 katlı olan bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca 98 metrekare zemin, 98 metrekare üst kat olmak üzere toplam net büyüklüğü 198 metrekare olmaktadır. Projenin zemin katında mutfak, salon, oturma odası ve antre yer almaktadır. Üst katında ise ebeveyn yatak odası, 2 adet çocuk odası ve ütü odası yer almaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde çeşitli spor alanları bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, gömme dolap, kiler, vestiyer ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

İldem Yaprak Villaları konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Gesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Gesi Yolu üzerinde muhteşem konuma sahip proje yaz-kış oturuma müsaittir. Üstelik konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yürüme mesafesinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İldem Yaprak Villaları fiyatları ne kadar?

İldem Yaprak Villaları projesinde brüt 210 metrekare olan 5 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 5.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 222 28 70 veya 0 (533) 474 42 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…