Kategoriler
Proje Haberleri

Ilıca Evleri 8 satışları başladı

Ilıca Evleri 8 projesi dikkat çeken eşsiz konumu ile kolay ulaşım sağlanan bir bölgede lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Raif Çolak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta normal ve dubleks olmak üzere 3 artı 1 konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Raif Çolak İnşaat firması imzası taşıyan projede 3 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Bu blokta normal ve dubleks olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 115 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 128 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik çift duvar arasına taş yünü ile yalıtım üst düzeyde tutulmuştur. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Schüco PVC, Variodoor iç kapı ve Artema armetür seti gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır.

Ilıca Evleri 8 konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Yazlık Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Dikkat çeken bir konumda yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. Üstelik market, eğitim kurumları, emniyet müdürlüğü ve hastane yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Ilıca Evleri 8 fiyatları ne kadar?

Ilıca Evleri 8 projesinde fiyatlar konut tipine göre değişmekte olup farklı daire seçenekleri de mevcuttur. Brüt 130 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.525.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 434 40 01 veya 0 (553) 785 61 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…