Kategoriler
Proje Haberleri

Ilıca Park Yaşam Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta

Ilıca Park Yaşam Konutları projesi uygun fiyatları ve kaliteli yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje 20 yılı aşkın süredir sektöre önemli katkıları bulunan Karamancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.028 metrekarelik arsa üzerinde, yatay mimariye sahip bloklar konumlandırılmıştır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks seçenekleri ile toplam 20 adet daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karamancı İnşaat firması kalitesi ile tasarlanan proje 3.028 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde yatay mimariye sahip her biri 3 katlı olan bloklar yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 20 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 10 tanesi 2 artı 1, 10 tanesi ise 4 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 95 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Projenin yüzde 75’lik bir bölümü yeşil alanlara ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde özenle planlanmış peyzajı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Merkezi uydu sistemi ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Dairelerde duşakabin, şofben, termosifon, hilton banyo ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Vestiyer, klima, spot aydınlatma, panjur sistemi ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ilıca Park Yaşam Konutları konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Manavgat İlçesi Ilıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje denize 2500 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Üstelik konutlar eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde cami, cemevi, eczane, eğlence merkezi, hastane, eğitim kurumları, sağlık ocağı ve semt pazarı mevcuttur. Caddeye yakın konumu ile dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ilıca Park Yaşam Konutları fiyatları ne kadar?

Ilıca Park Yaşam Konutları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik uygun fiyatları ile dikkat çeken projede inşaat aşamasındaki alımlarda yüzde 20’lere varan fiyat avantajları bulunmaktadır. Brüt 105 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.690.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (242) 743 21 41 veya 0 (532) 771 05 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…