Kategoriler
Proje Haberleri

Ilios Ayvalık Evleri Haziran 2023’te teslim

Ilios Ayvalık Evleri projesi Kaz Dağları’nın eteklerinde Cunda Adası’na karşı konumda ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. İsminden de anlaşılacağı üzere söz konusu proje Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.158 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 32 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Türkseven İnşaat güvencesiyle tasarlanan proje 10.158 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 32 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 232 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; futbol sahası, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Fiber internet kablo TV, uydu, hidrofor, jeneratör, paratoner, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan villa yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, çamaşır odası, giyinme odası, vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, panjur sistemi ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ilios Ayvalık Evleri konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi Sahil Kent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kaz Dağları’nın eteklerinde Cunda Adası’na karşı konumda ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Bununla birlikte deniz, doğa ve göl manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ilios Ayvalık Evleri fiyatları ne kadar?

Ilios Ayvalık Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 232 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 2.750.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik projenin teslimi Haziran 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(312) 317 10 00 veya 0(530) 290 35 68 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…