Kategoriler
Proje Haberleri

Ilios Ayvalık Evleri satışları devam ediyor

Ilios Ayvalık Evleri projesi, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer alan ve Kaz Dağları’nın eteklerinde Cunda Adası’na karşı konumda yer alan bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Bu proje, Türkseven İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. 10.158 metrekarelik bir arsa alanı üzerinde toplam 32 adet konut yer almaktadır. Konutlar 2 artı 1 bahçe katı daire ve 4 artı 1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Türkseven İnşaat ayrıcalığı ile tasarlanan proje 10.158 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 2 katlı olmak üzere toplam 32 adet konut yer almaktadır. Söz konusu konutlar ise 2 artı 1 bahçe katı daire ve 4 artı 1 villa tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 200 ile 235 metrekare arasında değişmektedir. Site içerisinde 7/24 güvenlik hizmeti ve kamera sistemi bulunmaktadır. Açık ve kapalı otopark alanları araçlarınızın güvenli bir şekilde park edebilmesi için mevcuttur.

Sosyal alanlar arasında futbol sahası, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu ve spor salonu yer almaktadır. Dış özelliklerde fiber internet, kablo TV, uydu, hidrofor, jeneratör, paratoner, su deposu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Villalar ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikleriyle donatılmıştır ve yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmış girişler, akıllı ev sistemi özelliği sayesinde telefondan kontrol edilebilmektedir. Aynı zamanda konutlarda görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Ankastre mutfak seti, çamaşır odası, giyinme odası, vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, panjur sistemi ve spot aydınlatma gibi birçok özellik bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ilios Ayvalık Evleri konumu hakkında

Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer alan proje Sahil Kent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Cunda Adası’na karşı konumlanmış olan Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alan proje, insanlara ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumundan dolayı deniz, doğa ve göl manzaralarına sahip olmak mümkündür. Ayrıca projenin çevresinde alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarları ve spor salonları bulunmaktadır. Sağlık konusunda da proje sakinleri için hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs durakları da yakın mesafede yer almaktadır.

Ilios Ayvalık Evleri fiyatları ne kadar?

Ilios Ayvalık Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Proje kapsamında yer alan 2 artı 1 bahçe katı dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.000.000 TL ile 12.000.000 TL arasında değişmektedir. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(312) 473 63 35veya 0(530) 290 35 68 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…