Kategoriler
Proje Haberleri

İlkim Green Concept satışları devam ediyor

İlkim Green Concept projesi Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde özel bir konumda inşa edilmektedir. 30 Eylül 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje İlkim Invest Fu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 52 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Müstakil ve ikiz dubleks villa olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlkim Invest Fu Yapı güvencesiyle yaşama geçirilen proje kapsamında 12 adet müstakil, 40 adet ikiz dubleks olmak üzere toplam 52 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bahsi geçen bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 186 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 246 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel geniş bahçe alanları yer almaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde Özel havuz tadında 3 büyük yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve basketbol sahası bulunmaktadır. Otomatik bahçe sulama sistemi ve site içe aydınlatma sistemleri mevcuttur.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyo, giyinme odası, Hilton lavabo, duş kabini, otomatik panjur, kiler ve üçlü ankastre mutfak seti gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her villada teras alanı mevcuttur. Ayrıca odalarda laminat parke zemin uygulaması yapılmakta olup salon ve mutfakta ise seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Hazır klima altyapısına sahip olması da villaların özellikleri arasındadır.

İlkim Green Concept konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Samson dağları eteklerinde yer alan proje denize 3 kilometre uzaklıktadır. Üstelik Kuşadası şehir merkezine 15 dakika mesafede yer almaktadır. Long Beach plajına 5 dakika, Kuşadası AVM’ye 7 dakika, Söke Novada AVM’ye 18 dakika mesafededir. Adnan Menderes Havaalanı’na 78 dakika, Bodrum’a 120 dakika, Milas Bodrum Havaalanı’na 95 dakika uzaklıktadır. Bunun yanı sıra Didim’e ve Milli Park’a ise 15 dakika mesafede yer almaktadır.

İlkim Green Concept fiyatları ne kadar?

İlkim Green Concept projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Brüt 186 metrekare olan 3+1 tipindeki villaların fiyatları 6 milyon 590 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 246 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tipindeki villaların fiyatları ise 10 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0256 613 20 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…