Kategoriler
Proje Haberleri

İmey Yapı Talu Villaları satışları devam ediyor

İmey Yapı Talu Villaları projesi Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer alan modern yaşam alanlarına sahiptir. Üstelik proje isminden de anlaşılacağı üzere İmey Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 15 adet tripleks villa bulunmaktadır. Bahsi geçen villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İmey Yapı güvencesi ile geliştirilen projede toplam 15 adet tripleks villa yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan bu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 tripleks villalar brüt 400 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca bu villalar net 350 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 3 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Tüm villaların müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı, spor salonu ve sinema odası yer almaktadır. Projede kendi elektriğini üretebilen Ongrid güneş elektrik sistemi bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde asansör, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Tüm villalar ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özelliği ile dikkat çekmektedir. Ayrıca projedeki tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm konutlarda giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır odası, kiler, klima, şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

İmey Yapı Talu Villaları konumu hakkında

Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede şehir merkezine yakın konumda yükselmektedir. Üstelik villalar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, hastane, sağlık ocağı ve eczane mevcuttur. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İmey Yapı Talu Villaları fiyatları ne kadardır?

İmey Yapı Talu Villaları projesinde konutlar banka kredisine uygun olarak satışa sunulmuştur. Brüt 400 metrekare olan 6 artı 1 tripleks villaların fiyatı 8.888.888 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(272) 222 22 02 veya 0(507) 282 96 26 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…