Kategoriler
Proje Haberleri

İmmo 3 Good Life Residence kolay ödeme koşullarıyla satışta

İmmo 3 Good Life Residence konut projesi modern mimarisi ve özel tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Alanya İlçesinde yükselen proje İmmo Alanya Emlak İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konut projesinde üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Alanya İlçesi Avsallar Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda İmmo 3 Good Life Residence modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler özel olarak tasarlanmış olup projede dubleks daire seçeneklerine de yer verilmiştir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde havuz, sauna, buhar odası, barbekü alanı, bahçe gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca jeneratör, asansör, park, güvenlik kameraları gibi donanımlara da yer verilmiştir. Antalya Alanya konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 1+1 daireler brüt 62, 2+1 tip daireler 95 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise brüt 185 metrekare büyüklüğe sahiptir. Proje tek konut bloğundan oluşup toplam 20 daireden meydana gelmektedir.

İmmo 3 Good Life Residence konumu ve fiyatları hakkında

İmmo 3 Good Life Residence konut projesi, Alanya Avsallar Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, sağlık kurumlarına, ulaşım noktalarına, eğitim kurumlarına da çok yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

63 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 550 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Kasım 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamına %30 ilk ödemeyle 18 aya kadar faizsiz taksit alternatiflerinden yararlanabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 517 42 93 ve 0536 060 96 85 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…