Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Imperium No1 Residence Çağlayan’a kuruluyor

Imperium Gayrimenkul ve İnşaat tarafından inşaatına geçtiğimiz yılın son çeyreğinde başlanan Imperium No1 Residence projesi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla kuruluyor. Yıkılan yapının yerine yapılan 13 katlı binadaki her katta altışar adet daire bulunuyor.

Tek bloktan oluşan projede, iki adet de asma katlı dükkân yer alıyor.

Hastane, ulaşım ağlarına, iş ve eğlence merkezlerine yakın mesafelerde bulunan projedeki zemin altında bulunan otopark, dört katlı olarak inşa ediliyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan projenin otoparkında her daireye bir adet park alanı düşüyor.

Rezidans projesindeki konutların teslimine 2021 yılının ocak ayında başlanacağı belirtiliyor.

Projedeki daire tipleri

Imperum No1 Residence projesindeki her katta toplamda altı daire olmak üzere; ikişer adet 1 oda ve 1 salon daire tipleri, ikişer adet 2 oda ve 1 salon daire tipleri, ikişer adet 3 oda ve 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Acarsoy Sokak’ta yer alan projenin en üst katında, dubleks tipindeki daireler yer alıyor. Dairelerde geniş balkon bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen proje zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış durumda.

Imperium No1 Residence Çağlayan nerede?

İş merkezlerine; Beşiktaş ve Beyoğlu’nun kültür ve eğlenme mekânlarına, metrobüs ve diğer toplu taşıma duraklarına yakın mesafede bulunan Imperium No1 Residence projesi, Çağlayan Adliyesi’ne 950 metrelik uzaklıkta yer alıyor. E5 yolunun yanı başında yükselen proje, Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesine yakın konumda bulunuyor.

Mecidiyeköy’e 2 kilometrelik mesafelere konumlandırılıyor.

Proje nerede konumlandırıldı?

Imperium No1 Residence projesi; Acarsoy Sokak, E5 yan yol, Çağlayan – Kâğıthane/İstanbul açık adresinde inşa ediliyor.

Imperium Gayrimenkul ve İnşaat’ın merkez ofisi ise Küçüksu Mahallesi, Yalnız Selvi Caddesi, No:6 Çengelköy Üsküdar/İstanbul posta adresinde bulunuyor. Proje hakkında detaylı bilgi edinmek için aşağıda yer alan adrese elektronik posta gönderebilirsiniz:

[email protected]