Kategoriler
Proje Haberleri

İmroz Vadi Evleri oturuma hazır

İmroz Vadi Evleri projesi oturuma hazır durumda olup Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje İmroz Kocaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 blok ve 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 normal daireler ile 24 adet 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İmroz Kocaoğlu İnşaat imzası taşıyan projede her biri 3 katlı olmak üzere 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 42 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 18 tanesi 2 artı 1 arakat, 24 tanesi ise 2 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat daireler brüt 85 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks daireler brüt 90 ile 96 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olmaktadır. Dubleks konutların kendisine ait 25 ile 30 metrekare arasında değişen müstakil bahçeleri de bulunmaktadır.

Dubleks dairelerin giriş katında salon, mutfak ve banyo yer almaktadır. Üst katında ise 2 adet yatak odası ve 6.5 metrekare balkon yer almaktadır. 2 artı 1 normal daireler açık mutfak şeklinde tasarlanmıştır. Bu mutfakların içerisinde ise ankastre set yer almaktadır. Üstelik mutfak tezgahları granit, dolapları ise mebran kapak olarak tasarlanmıştır. Banyo duvarlarına seramik kaplama yapılmaktadır. Bununla birlikte banyoların içerisinde duşakabin ve banyo dolabı yer almaktadır. Islak zeminler seramik, salon zeminleri granit olarak tasarlanmaktadır. Ayrıca oda zeminleri ise laminant parke olmaktadır. Salonların içerisinde ise asma tavan ve spot aydınlatma kullanılmaktadır.

İmroz Vadi Evleri konumu hakkında

Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’nde yer alan proje Kuzulimanı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca projedeki tüm konutlar doğa manzarasına sahiptir. Projenin konumu yeni yapılan sağlık ocağına 50 metre mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte sitenin içerisinde zeytin ağaçları mevcuttur.

İmroz Vadi Evleri fiyatları ne kadardır?

Oturuma hazır durumdaki İmroz Vadi Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.775.000 TL ile 1.975.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(542) 644 17 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…