Kategoriler
Proje Haberleri

İmza Bahçecik lansmana özel fiyatlarla satışta

İmza Bahçecik projesi modern konsepti ile Ayhan Dizayn Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Tasarım harikası olarak nitelendirilen projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde lüks yapısı ile dikkat çeken 24 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ayhan Dizayn Mimarlık imzası taşıyan proje kapsamında modern yapıda 24 adet müstakil villa konumlandırılmıştır. Bahsi geçen villaların her biri 2 katlı olup 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 230 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik bütün villalarda müstakil açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra müstakil bahçe alanları yer almaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan konut yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, çamaşır odası, kiler, ebeveyn banyosu, duşakabin ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Her villada ferah ters alanları mevcuttur.

İmza Bahçecik konumu hakkında

Villa projesi, Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Körfez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda yer alan proje eşsiz doğa manzarasına sahiptir. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Anayol ve cadde üzerinde konumlanan proje otobüs duraklarına yakın konumdadır. Üstelik sahile de yakın mesafede yer almaktadır.

İmza Bahçecik fiyatları ne kadar?

İmza Bahçecik projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Bununla birlikte banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır.

Brüt 270 metrekare büyüklüğündeki 5+1 tip villaların fiyatları 9 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0262 331 13 12 veya 0533 706 41 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…