Kategoriler
Proje Haberleri

İncek BellaPais Konutları Haziran’da teslim edilecek

İncek BellaPais Konutları projesi Naturel Grup tarafından hayata geçirilen eşsiz bir konut projesidir. Söz konusu proje Girne’nin en güzel köyü olan Bellapais Köyü’nin benzersiz mimarisini, Akdeniz havasını Ankara’nın Çankaya İlçesi’ne taşımaktadır. 7.825 metrekarelik proje alanı üzerinde 185 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Naturel Grup Yapı imzası taşıyan proje Girne’nin Bellapais Köyü’nü yansıtan benzersiz bir mimariye sahiptir. 7.825 metrekarelik proje alanına sahip bu lüks projede toplam 185 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 daireler net 56 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 2 artı 1 daireler net 95 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede güvenlik konusunda her türlü önlem alınmıştır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik personeliyle birlikte, konut sakinlerine güvenli bir yaşam alanı sunmaktadır. Ayrıca misafir otoparkına sahip projede açık ve kapalı otopark alanları mevcuttur.

Sosyal alanlar da oldukça zengin seçenekler sunmaktadır. Çocuklar için özel bir oyun alanı ve bisiklet parkuru, hamam, sauna, spa merkezi, tenis kortu, yürüyüş parkuru, spor salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi aktiviteler yer almaktadır. Dış özellikler arasında kablo TV, uydu, arıtma sistemi, hidrofor, jeneratör, paratoner, su deposu, asansör ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Konutlar arası ısı ve ses yalıtımı ile birlikte yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Yüksek güvenlikli çelik kapılara sahip bu dairelerde akıllı ev sistemleri ile görüntülü interkom sistemi bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Gömme dolap, kiler, vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu ve duşakabin gibi özelliklerle kullanıcılara konforlu bir yaşam sunulmaktadır. Ayrıca, laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

İncek BellaPais Konutları nerede yer alıyor?

Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde yer alan proje Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bahsi geçen projede daireler doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarda kreş, eczane, eğlence merkezi, hastane, eğitim kurumları, polis merkezi, sağlık ocağı, semt pazarı ve üniversite mevcuttur. Aynı zamanda proje anayol ve caddeye yakın konumdadır. Bu sayede dolmuş, havaalanı, metro, minibüs, otobüs durağı ve tren istasyonuna kısa mesafede ulaşılabilmektedir.

İncek BellaPais Konutları fiyatları ne kadar?

İncek BellaPais Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Satışa sunulan 1 artı 1 ve 2 artı 1 dairelerin fiyatları 3.400.000 TL ile 6.350.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 502 88 00 veya 0 (530) 156 90 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…