Kategoriler
Proje Haberleri

İncek BellaPais Konutları Mart 2023’te teslim

İncek BellaPais Konutları projesi Girne’nin en güzel köyü olan Bellapais Köyü’nin benzersiz mimarisini, Akdeniz havasını Ankara’nın Çankaya İlçesi’ne taşımaktadır. Proje Naturel Grup Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 7.825 metrekarelik proje alanı üzerinde 185 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Naturel Grup Yapı güvencesi ile tasarlanan proje Girne’nin Bellapais Köyü’nü anımsatan eşsiz bir mimariye sahiptir. 7.825 metrekarelik proje alanı üzerinde toplam 185 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 56 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 95 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Misafir otoparkına sahip olmakla birlikte açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Söz konusu proje sosyal alanları ile de dikkat çekmektedir. İçerisinde; çocuk oyun parkı, bisiklet parkuru, buhar odası, hamam, sauna, spa merkezi yer almaktadır. Ayrıca tenis kortu, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır.

Dış özellikler içerisinde; kablo TV, uydu, arıtma sistemi, hidrofor, jeneratör, paratoner, su deposu, asansör ve yangın merdiveni mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla konutlarda görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak, ankastre mutfak seti, gömme dolap, kiler, vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu ve duşakabin gibi pek çok donanım yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

İncek BellaPais Konutları nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Çankaya İlçesi Alacaatlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik daireler doğa, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde kreş, eczane, eğlence merkezi, hastane, eğitim kurumları, polis merkezi, sağlık ocağı, semt pazarı ve üniversite mevcuttur. Bununla birlikte anayol ve caddeye yakın olmasıyla birlikte dolmuş, havaalanı, metro, minibüs, otobüs durağı ve tren istasyonu yakın mesafede yer almaktadır.

İncek BellaPais Konutları fiyatları ne kadar?

İncek BellaPais Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Satışa sunulan 1 artı 1 ve 2 artı 1 dairelerin fiyatları 1.478.000 TL ile 4.250.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Mart 2023 olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (312) 502 88 00 veya 0 (530) 156 90 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…