Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Evler Bahçelievler Haziran 2023’te teslim

İnci Evler Bahçelievler projesi kaliteli ve insan odaklı yapılar geliştiren SRK İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Proje kapsamında birinci sınıf ve malzeme kalitesi ile tasarlanan 6 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

SRK İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 3 katlı butik bir blok yükselmektedir. Bahsi geçen blokta toplam 6 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 95 metrekare olmaktadır. Söz konusu projede birinci sınıf malzemeler ve işçilik ile birlikte kaliteli markalar kullanılmıştır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Lineadecor mutfak dolapları ve Artema banyo ve lavabo bataryaları gibi pek çok kaliteli özelikler yer almaktadır.

İnci Evler Bahçelievler konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. İnci Evler Projemiz, Bahçelievler’de merkezi lokasyonda konuşlanmış olup; Agora AVM, Kent Park ve Essen Market yakın mesafededir. Ayrıca Neva Okulları, Bahçelievler Gazi İlkokulu ve Bölge Adliye Mahkemesi yakın konumda yer almaktadır.

İnci Evler Bahçelievler fiyatları ne kadar?

İnci Evler Bahçelievler projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslimi Haziran 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (551) 107 54 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…