Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Park Karamürsel satışları başladı

İnci Park Karamürsel projesi huzurlu ve keyifli yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Hetaş Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 2 artı 1, 3 artı 1 v 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Hetaş Yapı güvencesi ile geliştirilen projede 4 katlı modern çizgileriyle dikkat çeken bir blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde 3 farklı tipte daireler yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 çatı dubleks ve 4 artı 1 bahçe dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 92 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 85 metrekaredir. 3 artı 1 çatı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 167 metrekaredir. 3 artı 1 çatı dubleks dairelerin net büyüklüğü ise 139 metrekaredir. 4 artı 1 bahçe dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 178 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 bahçe dubleks dairelerin net büyüklüğü 146 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

İnci Park Karamürsel konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi 4 Temmuz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir gürültüsünden uzak bir konumda yer alan projede E-5’e 500 metre uzaklıktadır. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İnci Park Karamürsel fiyatları ne kadar?

İnci Park Karamürsel banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. 3 artı 1 çatı dubleks dairelerin fiyatı 2.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 bahçe dubleks dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 320 19 38 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…