Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Yalı Evleri son daireleriyle sahiplerini bekliyor

İnci Yalı Evleri projesi gürültüden uzak merkezi konumu ile huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erdeğer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 519 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 artı 1 ve dubleks konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Erdeğer İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen proje 519 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta ise 3 artı 1 ve dubleks konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 102 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır.

Asansör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre ocak, fırın seti ve davlumbaz seti, gömme vestiyer, lake mutfak dolap ve kapılar ile klima gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her daireye ait depo alanı bulunmaktadır. Üstelik tavanlarda led aydınlatma kullanılmıştır.

İnci Yalı Evleri konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi Siteler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Gürültüden uzak merkezi lokasyonda yükselen proje şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde okul, kaymakamlık, alışveriş merkezi, Pazar yeri, belediye ve hastane gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. Üstelik huzurla yürüyüş yapılabilecek sahil şeridi 100 metrelik mesafededir. Çevre illere feribot, otoban, köprü gibi seçeneklerle ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca İstanbul’da ki havaalanlarına da ulaşımı oldukça kolaydır.

İnci Yalı Evleri fiyatları ne kadar?

İnci Yalı Evleri projesi son daireleri ile sahiplerini bekliyor. Üstelik projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.925.000 TL ile 4.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (534) 088 95 95 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…