Kategoriler
Proje Haberleri

İnci Yaşam Nazilli satışları devam ediyor

İnci Yaşam Nazilli projesi çeşitli aktivite alanları ve lüks yaşam alanları ile keyifli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yeni Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 46 dönümlük arazi üzerinde toplam 108 adet daire ile 60 adet ticari ünite bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yeni Yapı İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 46 dönümlük arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede toplam 108 adet daire ve 60 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu dairelerin ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 158 metrekare ile 251 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare ile 267 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 209 metrekare ile 306 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanları ile dikkat çeken projede; yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, Fitness merkezi, kafe ve restoran bulunmaktadır. Bunun yanı sıra havuz başında vitamin bar ile birlikte yürüyüş parkuru gibi pek çok aktivite alanına sahiptir. Proje kapsamında çok sayıda servis ve hizmet bulunmaktadır. Bunların içerisinde; kuru temizleme, çağrı merkezi, çamaşırhane, dairelere özel kat servisi ve vale hizmeti mevcuttur. Ayrıca terzi hizmeti ile taksi ve oda hizmeti yer almaktadır.

İnci Yaşam Nazilli konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aydın’ın Nazilli İlçesi Yenimahalle Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

İnci Yaşam Nazilli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 158 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 1.300.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 256 315 66 88 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…