Kategoriler
Proje Haberleri

İnegöl Vizyon daire satışları devam ediyor

İnegöl Vizyon projesi değişen yaşam biçimine uygun olarak tasarlanmış oldukça lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Bursa İnegöl’de yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Günerler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki 12 blokta daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Günerler İnşaat ayrıcalığı ile tasarlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere 12 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 132 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness salonu, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kreş, çocuk havuzu ve eğlence alanları bulunmaktadır. Üstelik açık yüzme havuzu, bay ve bayan kapalı yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı gibi birçok özellik bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm konutlarda hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Konutlardaki 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası yer almaktadır. Bütün dairelerin zeminlerine laminat parke uygulanması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra gömme dolap, mutfak doğalgazı ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır.

İnegöl Vizyon nerede yer alıyor?

Bursa’nın İnegöl İlçesi yer alan proje Akhisar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Anayol ve caddeye yakın olup minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.

İnegöl Vizyon fiyatları ne kadardır?

İnegöl Vizyon projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 3.600.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(544) 815 53 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…