Kategoriler
Proje Haberleri

İnegöl Vizyon satışları devam ediyor

İnegöl Vizyon projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bursa İnegöl’de bulunan proje Günerler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan projedeki konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan projedeki konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 132 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kreş, çocuk havuzu ve eğlence alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu, bay ve bayan kapalı yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Dairelerde hırsız alarmı, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Konutlardaki 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulanmaktadır. Gömme dolap, mutfak doğalgazı ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

İnegöl Vizyon konumu hakkında

Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesi Akhisar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Anayol ve caddeye yakın olup minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

İnegöl Vizyon fiyatları ne kadardır?

İnegöl Vizyon projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir.

Konut projesindeki brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0544 815 53 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…