Kategoriler
Proje Haberleri

İris Aura Kazıklı satışları başladı

İris Aura Kazıklı projesi son teknolojiye uygun, modern yapısı ile kaliteli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje BCM İnşaat ve Meydan Yapı İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. 89.000 metrekarelik alan üzerinde düz daire ve dubleks villa seçenekleri mevcuttur. Daireler 1 art 1 ve 2 artı 1, villalar ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

BCM İnşaat ve Meydan Yapı İnşaat ortaklığı ile geliştirilen proje 39.000 metrekarelik inşaat alanı ile toplam 89.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında düz daire ve dubleks villa seçenekleri mevcuttur. Site içerisinde 112 adet 1 artı 1 daire ve 84 adet 2 artı 1 düz daire yer almaktadır. Ayrıca 56 adet 2 artı 1 dubleks villa ve 58 adet 3 artı 1 dubleks villa yer almaktadır. Bunun yanı sıra 7 adet ticari alan bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 62 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 83 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 114 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 118 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde 3 adet açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Konutlarda ferah yapıda teras alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

İris Aura Kazıklı konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Kazıklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Gürçamlar Sahili’ne cephe konumdadır. Bununla birlikte deniz manzarası ve doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Çevresinde pek çok zincir market yer almaktadır. Havaalanına yakın mesafede yer almaktadır.

İris Aura Kazıklı fiyatları ne kadar?

İris Aura Kazıklı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 62 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 83 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 114 metrekare olan 2 artı 1 dubleks villaların fiyatı 4.950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks villaların fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 530 996 70 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…