Kategoriler
Proje Haberleri

Işıltılı Evler Sancaktepe satışları devam ediyor

Işıltılı Evler Sancaktepe projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Başkent İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok, toplam 77 adet daire ve 6 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok, toplam 77 adet daire ve 6 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 111 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 134 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; 2 adet açık ve kapalı yüzme havuzu, 2 adet fitness salonu, yürüyüş yolları ve çocuk oyun parkurları bulunmaktadır. Ayrıca süs havuzları, restoran, mini kafe, mini market ve oturma alanları yer almaktadır.

Asansör, jeneratör, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Işıltılı Evler Sancaktepe nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Sancaktepe İlçesi Abdurrahmangazi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde sağlık ocağı, alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ana yola ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Işıltılı Evler Sancaktepe fiyatları ne kadardır?

Işıltılı Evler Sancaktepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik projede yüzde 30 peşin 14 ay vade veya farklı ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 111 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 134 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 312 53 28 veya 0 (541) 676 36 86 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…