Kategoriler
Proje Haberleri

İsmet Sis Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta

İsmet Sis Konakları projesinde ön satışlar başlamış olup kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleriyle sahiplerini beklemektedir. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Enar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2 ayrı bloktan oluşan projede toplam 19 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Enar İnşaat güvencesi ile tasarlanan bu yeni projede biri 3, diğeri 4 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplamda 19 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 53 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 68 metrekare olmaktadır. Proje, güçlü ve sağlam bir radye temel kullanılarak inşa edilmektedir. C30 hazır beton kullanılan yapı, enerji kimlik belgesine sahiptir. Bununla birlikte duvarlarda izolasyonlu ısı ve ses yalıtımı sağlanmıştır. Her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Aynı zamanda her daireye ait 30 metrekarelik bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Çatıda ısı camlı PVC doğrama kullanılmış ve TSE onaylı çelik kapılar tercih edilmiştir.

Asansör, alüminyum korkuluk, temperli sürgülü cam duşakabin, Hilton banyo dolabı, asma tavan ve LED uygulamaları, alçı sıva üzeri saten boya, merkezi TV sistemi ve görüntülü konuşma sistemi gibi birçok ayrıntıya dikkat edilmiştir. Üstelik sitede çevre duvarı ve aydınlatması, su deposu ve hidrofor sistemi gibi tesisatlar yer almaktadır. Her daire için ayrı ayrı kat kalorifer sistemi alt yapısı mevcuttur. Mutfaklarda modern tasarımlı, stoplu ve raylı akrilik kapaklı mutfak dolapları kullanılmıştır. Banyolarda ise asma tavan ve gömme rezervuar gibi modern seramik uygulamaları tercih edilmiştir. Ayrıca, banyolarda temperli cam duşakabin ve Hilton banyo dolabı da bulunmaktadır. Tüm bu özellikler, konforlu ve modern bir yaşam alanı sunmak için düşünülerek tasarlanmıştır.

İsmet Sis Konakları konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın konumda olan proje deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik ilköğretim okulu, toplu taşıma, eczane, sağlık ocağı, semt pazarı ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindedir.

İsmet Sis Konakları fiyatları ne kadar?

İsmet Sis Konakları projesi lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Aynı zamanda kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleri sunan projede fiyatlar kat ve metrekareye göre farklılık gösterebilmektedir. Projede bulunan 1 artı 1 dairelerin başlangıç fiyatı 2.300.000 TL olarak belirlenmiştir. Bununla birlikte 2 artı 1 dairelerin başlangıç fiyatı 2.700.000 TL olarak belirlenmiştir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (256) 646 11 22 veya 0 (543) 841 43 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…