Kategoriler
Toki Haberleri

Isparta Merkez Toki kura sonuçları isim listesi 2023

Isparta Merkez Toki kura sonuçları isim listesi 2023 belli oluyor. Söz konusu toplu konut projesi Isparta İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde Isparta Merkez Konut projesi hayata geçirilmektedir. Ayrıca Isparta Merkez Toki Evleri projesinde bugün kuralar çekilecektir. Peki kura çekilişi ne zaman ve nerede yapılacaktır? Tüm detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Isparta Merkez kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Isparta Merkez Toki Konutları projesinde toplam 350 adet daire yer almaktadır. Ayrıca bu toplu konut projesinde yer alan evlerin hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır. Kura çekilişi 23 Ocak 2023 tarihinde yapılacaktır. 350 adet konutun kura çekilişi ise 23 Ocak 2023 tarihinde Pazartesi günü saat 10:00’da başlayacaktır.

Isparta Merkez Toki Evleri projesindeki kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekilişi Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde ve noter huzurunda yapılacaktır. Isparta Merkez kura çekilişi sonrasında ise diğer ilçelerde yer alan Toki Konutları kuraları çekilecektir.

Toki tarafından hayata geçirilecek konutlar için asgari ücretliler düşünülerek ödeme planı hazırlanmıştır. Toplu konut projesinde yer alan dairelerin aylık taksitleri asgari ücretlilerin ödeyebileceği tutarda olması planlanmıştır. Ayrıca ödeme, toplam hane gelirinin yüzde 30’unu aşmaması planlanmaktadır. Ödeme kapsamında bakıldığında ise 240 aya kadar vade imkanı fırsatı sunulacaktır. İlk ödemeler ise Mart 2023 tarihinden sonra başlayacaktır.

İlk etabı hayata geçirilecek olan 250 bin konutun 2 yılda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Fiyat olarak bakıldığında ise;

2+1 tip dairelerin fiyatları 608 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca aylık taksitler ise 2.280 TL’den başlamaktadır. 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkündür.

3+1 tip dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca aylık taksitler ise 3.187 TL’den başlamaktadır. 240 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkündür.

Isparta Merkez Toki kura sonuçları isim listesi 2023

Isparta Merkez Toki Evleri projesinde kuralar 22 Ocak 2023 tarihinde çekilecektir. Söz konusu konut projesinde yer alan toplam 350 adet meskenin kuraları çekilecektir. Böylece toplam 350 adet konutun hak sahipleri yapılan kura çekilişi sonucu belli olacaktır.

Toplu konut projesinde kura çekilişi Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Ardından ise diğer ilçelerin Toki kura sonuçları belli olacaktır. Isparta Merkez Toki Konutları projesinde yer alan toplam 350 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. Gün sonunda ise Isparta Merkez ve diğer ilçelerde yer alan toplu konut projelerindeki hak sahipleri belli olmuş olacaktır.

Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip meskenlere yer verilecektir. Bu meskenlerin alanları ve dairelerin fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar dairelerin borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Isparta Merkez Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…