Kategoriler
Proje Haberleri

İsra Park Ahpurpes lansmana özel fiyatlarla satışta

İsra Park Ahpurpes projesi çam ağaçlarının arasında, doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İsra Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. 10.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 16 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İsta Mimarlık imzası taşıyan proje 10.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 16 adet tam müstakil villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Her villa parseli ortalama 450 ile 550 metrekare arasında değişmektedir. Satışa sunula 4 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 156 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 143 metrekare olmaktadır. 24 saat güvenliği sağlanan projede her villa için 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Üstelik sonsuzluk havuzu ile birlikte zeytin ve meyve ağaçları ile çevrili büyük bahçe yer almaktadır.

Bu özel villalar, üst segment alüminyum doğramalarıyla birlikte tasarlanmıştır. Tüm villalar Fraenkische marka yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bununla birlikte Bosch marka tavan tipi VRF soğutma sistemi bulunmaktadır. Ankastre Bosch marka ürünler, şık ve modern bir mutfak için ideal olarak tasarlanmıştır. Newarc marka armatürler, kaliteli ve uzun ömürlü kullanım sunmaktadır. Ayrıca lake mutfak ve kapılar yer almaktadır. Salon, mutfak, antre ve koridor zeminleri 60×120 cm Kütahya granit seramik ile kaplanmıştır. Yatak odaları ise, lamine parke ile döşenmiştir. Bunun yanı sıra tüm villalar ferah teras alanları yer almaktadır.

İsra Park Ahpurpes konumu hakkında

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer alan proje Çiftlik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize yakın konumda ve yemyeşil doğası ile Yalıçiftlik’te konumlandırılmıştır. Yalıçiftlik, sahile 5 kilometre, 10 dakika mesafede yer almaktadır. Bodrum merkeze 20 kilometre uzaklıkta, 25 dakikalık mesafededir. Ayrıca Milas havaalanına 38 kilometre, 40 dakika mesafede yer almaktadır.

İsra Park Ahpurpes fiyatları ne kadar?

İsra Park Ahpurpes projesinde lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 156 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 villaların fiyatı 12.500.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca projenin teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 480 14 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…