Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

İstanbul Güngören Gençosman Toki ihalesi ne zaman?

İstanbul Gençosman Toki projesi ihalesi yaklaşıyor, konut projesinin ihalesi yapıldıktan sonra hayata geçirilecektir. Toplam 300 adet konuttan oluşacak olan projenin ihalesi için az bir zaman kaldı. Peki İstanbul Güngören Gençosman Toki ihalesi ne zaman ? Detayları haberimizde yer almaktadır.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki imzası taşıyan projenin yeni konutları 2022 detayları paylaşılmıştır. İstanbul Gençosman Toki yeni konutları 2022 detayları şu şekildedir; Proje, İstanbul’un Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecektir. Söz konusu proje için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacaktır. 300 adet konutun yer alacağı konut projesinde ayrıca 10 adet de ticari ünite yer almaktadır.

İstanbul Güngören Gençosman Toki ihalesi ne zaman?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Proje içerisinde 10 adet dükkan, altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapılacaktır. Proje 300 konuttan oluşmaktadır. Toplu konut projesinin ihalesi 8 Mart 2022 tarihinde saat 14:30’da yapılacaktır. Ayrıca söz konusu projenin ihalesi e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilecektir. İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 300 Adet Konut ve 10 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) işi olarak ihale yapılacaktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…