Kategoriler
Proje Haberleri

İstova Kağıthane satışları devam ediyor

İstova Kağıthane projesi dikkat çeken modern tasarımı ile İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Yamaç Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 7000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve toplam 523 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin 1 artı 1’den 5 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yamaç Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 7000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 14 katlı olmak üzere 4 blok yükselmektedir. Bloklarda ise 523 adet daire yer almaktadır. Üstelik dairelerin 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 218 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanları ile dikkat çeken projede geniş donatılar yer almaktadır. İçerisinde yüzme havuzu, futbol sahası, çocuk oyun alanı, squash odası, parti odası, sauna, spa, solarium bulunmaktadır. Ayrıca müzik odası, oyun odası, sinema odası, kafeler, pilates odası, mescit, fitness salonu gibi birçok alan mevcuttur. Asansör, kablo TV, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde çeşitli mobilyalar, ebeveyn banyosu, giyinme odası, duşakabin, Hilton lavabo ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Zeminlere laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

İstova Kağıthane konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi Hamidiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projenin Kuzeyinde Tem otobanı, güneyinde e-5 karayolu geçmektedir. Bununla birlikte konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

İstova Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstova Kağıthane projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 155 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.340.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 218 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 477 51 58 veya 0 (544) 961 94 52 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…