Kategoriler
Proje Haberleri

İstova Kule Levent özel fiyatlarla satışta

İstova Kule Levent konut projesi şık dizaynı ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Kağıthane İlçesinde yükselen Yamaç Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje henüz proje aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kağıthane İlçesi Çeliktepe Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Aynı zamanda İstova Kule Levent hem estetik hem de kaliteli daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Depreme dayanıklı bir zeminde yükselen proje, zengin sosyal olanaklarıyla şehrin içerisinde ayrı bir şehir sunuyor. Ayrıca kapalı alan içerisinde çok fazla sosyal etkinlik odaları ile beğeni toplamaktadır. Projede 1 seyir terası bulunmaktadır. Doğa ve şehir manzarası ile seyir teraslarında keyif yapabilirsiniz.

Site içerisinde yüzme havuzu, futbol sahası, çocuk oyun alanı, squah odası, parti odası, sauna, spa, solarium gibi alanlar mevcuttur. Ayrıca sitede müzik odası, oyun odası, sinema odası, kafeler, pilates odası, mescit, fitness salonu gibi daha pek çok sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra site içerisinde katlı otopark, 7/24 güvenlik hizmetleri de sunulmaktadır. İstanbul Kağıthane konut projesinde beş tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır.

İstova Kule Levent konumu ve fiyatları hakkında

İstova Kule Levent konut projesi, İstanbul’un merkezinde, Kağıthane bölgesinde konumlandırılmıştır. Kuzeyinde Tem otobanı, güneyinde e-5 karayolu geçen proje, pek çok semte yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda projenin konumu itibariyle okul, hastane, devlet kurumları gibi tüm ihtiyaçlarınızı yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

71 metrekare alana sahip olan 1+1 tip daireler 1 milyon 385 bin TL

Brüt 88-114 metrekare alanlara sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 716 bin TL

171 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler ise 3 milyon 354 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 294 71 47 ve 0542 789 23 03 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…