Kategoriler
Proje Haberleri

İzmir 35 Narlıdere Aralık 2023’te teslim

İzmir 35 Narlıdere konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Narlıdere İlçesinde yükselen proje Fi İnşaat Madencilik hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Narlıdere İlçesi, Çamtepe Mahallesi üzerindeki 11 dönümlük arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda İzmir 35 Narlıdere projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Daire içleri ebeveyn banyosu, vestiyer, balkon, ankastre set gibi daha pek çok özelliklere sahiptir. Projenin 5 bin metrekarelik bölümü peyzaj alanına ayrılmıştır.

Proje kapsamında kamelyalar, kapalı ve açık yüzme havuzu, tenis kortu, fitness merkezi, basketbol sahası gibi donatılar da mevcuttur. Ayrıca projede kapalı otopark, kameralı güvenlik, araç şarj istasyonu ve güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Proje toplam 92 adet daireden meydana gelmektedir. Bu daireler arasında 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 62 metrekare ile 191 metrekare arasında değişmektedir.

İzmir 35 Narlıdere konumu ve fiyatları hakkında

İzmir konut projesi, meşhur körfez manzarasının karşısında, doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. İzmir’in ünlü alışveriş merkezlerine, tatil beldelerine de oldukça yakın mesafedir. Aynı zamanda proje Üniversitelere 4 dakika, Güzelbahçe’ye 15 dakika, Karşıyaka ve Çeşmeye 35 dakikalık uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon TL ile 3 milyon 700 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projede peşin ödemelerde %15 indirim sağlanmaktadır. Bunların yanı sıra %30 peşinatla, %20’si 6 ayda, geri kalan %50’si de 12 ayda ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Aynı zamanda yaşam başlayan projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 277 35 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…