Kategoriler
Toki Haberleri

İzmir Menderes Toki arsa kura sonuçları 2023

İzmir Menderes Toki arsa kura sonuçları 2023 yılında merakla beklenen bir konu olmuştur. Başvurular için süreç 10 Ekim 2022 tarihinde başlamış ve 07 Kasım 2022’de sona ermiştir. Toki müstakil arsa projesine 1 milyon 177 bin 56 kişi başvuruda bulunmuştur. Müstakil arsa için 956 bin 79 kişi başvuruda bulunmuştur ve müşterek arsalara toplam 220 bin 977 başvuru yapılmıştır. İzmir ve ilçelerindeki müstakil arsa projeleri için kura çekilişi gerçekleştirilecektir. Böylece İzmir Menderes Toki Arsa kura sonuçları belli olacaktır.

Kura Çekilişi ve Hak Sahipleri

Kura çekilişi sonrasında hak sahipleri isim listesi belli olacaktır. Toki tarafından 1 milyon arsa projesi kapsamında İzmir Menderes İlk Evim Müstakil Arsa projesi hayata geçirilmektedir. İlk Evim İlk İşyerim projesi kapsamında Türkiye genelinde 1 milyon arsa satışa sunulmuştur.

İnşaat Süreci

Kura çekilişi sonrasında projelerin inşaat süreci başlayacaktır. İnşaat süreci ise iki yıl içerisinde tamamlanması gerekmektedir. Kura çekilişi sonrasında, hak sahiplerine bildirim yapılarak inşaat sürecinin başlatılması için gereken adımlar atılacaktır.

Bilgilendirme ve İletişim

Kura çekilişi sonrasında hak sahiplerine süreç hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılacak ve inşaat sürecindeki gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımı sağlanacaktır.

İzmir Menderes Müstakil Arsa Kura Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

İzmir Menderes Toki İlk Evim Müstakil Arsa projesinde müstakil arsa yer almaktadır. Ayrıca bu projede yer alan müşterek arsalarında kura çekilişi de ayrıca yapılmayacaktır. Bahsi geçen müstakil arsalar için hak sahipliği kura çekilişi 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. 410 adet müstakil arsanın yer aldığı projede hak sahipliği kura çekilişi 25 Nisan 2023 tarihinde çekilecektir. Salı günü kura çekilişinin başlama saati ise 10:00’da olarak belirlenmiştir.

İzmir Menderes Toki arsa kura sonuçları 2023

İzmir Menderes ve ilçelerindeki çekilişler 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplu konut projelerinde gün boyunca hak sahipliği kuraları çekilecektir. Bu çekiliş sonucunda, müstakil arsaların hak sahipleri belirlenecektir.

İzmir Menderes İlk Evim Müstakil Arsa projesindeki hak sahipliği kura çekilişi, 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi saat bilgisi ise, başvuran vatandaşlara SMS ile bildirilecektir.

İzmir Menderes Toki İlk Evim Müstakil arsa kura çekilişi canlı izle

Müstakil arsa projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…