Kategoriler
İhaleler

İzmir Menderes’te icradan satılık dubleks mesken

Söz konusu dubleks taşınmaz İzmir ilinin Menderes ilçesinde yer almaktadır. Özdere mahallesinde yer alan taşınmazın özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi verilecektir. Taşınmazın konumu, arsa payı, yapısı, çevresi, imar durumu ve diğer önemli özellikleri bu makalede ele alınacaktır. Ayrıca taşınmazın kıymetini etkileyen olumlu ve olumsuz unsurlar da tartışılacaktır. Ayrıca taşınmazın artırma bilgileri ve fiyatı hakkında da bilgi verilecektir.

Dubleks mesken Özellikleri neler

Özdere Mahallesi, Menderes ilçesinin sahil kesiminde yer alan bir turizm bölgesidir. Taşınmazın konumu, sahil şeridine direkt cepheli olmasıyla dikkat çekmektedir. Taşınmaz, Ger-Tur Sitesi içinde yer almakta olup, site bitişik nizam dublekslerden oluşmaktadır. Taşınmazın zemin katı salon, mutfak, wc; birinci katı ise 2 oda, hol, banyodan oluşmaktadır.

Taşınmazın bulunduğu arsa 1/1000 ölçekli uygulama imar planı içerisinde kısmen konut alanında kalmaktadır. Yapılaşma koşulu ayrık nizam 2 kat, Taks: 0,30, Kaks: 0,60 kısmende park alanında kaldığı tespit edilmiştir. Taşınmazın bulunduğu alana 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 15. ve 16. maddelerine uygun olarak uygulama yapılması gerekmektedir.

Taşınmazın kıyı şeridine yakın olması ve alt yapı hizmetlerinin yapılmış olması, imar planı içinde yer alması ve site içinde bulunması, taşınmazın kıymetini olumlu yönde etkileyen unsurlardandır. Ancak, taşınmazın yapılış tarihi itibariyle eski olması, kıymeti olumsuz yönde etkileyen bir unsurdur.

Taşınmazın fiyatı ne kadar?

Taşınmazın fiyatı 2.700.000 TL olarak belirlenmiştir. Dubleks dairenin artırma bilgileri de verilmiştir. Dairenin ilk artırması 15 Mayıs 2023 – 13:38 tarihinde başlayacak ve 22/05/2023 – 13:38 tarihinde sona erecektir. İkinci artırma ise 09 Haziran 2023 – 13:38 tarihinde başlayacak ve 16/06/2023 – 13:38 tarihinde sona erecektir.

Diğer ihale haberleri için tıklayınız…