Kategoriler
Toki Haberleri

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi Toki kura sonuçları

Toplu konut projesi T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) öncülüğünde hayata geçirilmiştir. İzmir Selçuk Zafer Mahallesi Toki Evleri projesi İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi’nde yer almaktadır. Toki İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 1, 2 ve 3. Etap projelerinde yer alan konutların kuraları kuraları çekilmeye başlanmıştır. İzmir Selçuk Zafer Mahallesi Toki kura sonuçları belli olduğunda sonuçlar Toki’nin resmi internet sitesinden akşam saatlerinde yayınlanacaktır. Ayrıca kura listesine web sitemizden de ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler

İzmir Selçuk Zafer Toki Konutları projesinin 1. ve 2. etabında toplam 1.175 adet konut yer almaktadır. Bu konutlardan 527 tanesi 2+1 tipinde tasarlanmıştır.  Ayrıca 648 tanesi ise 3+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Toplu konut projesinin 3. etabında ise toplam 209 adet konut yer almaktadır. 209 adet konutun 146 tanesi 2+1 konutlardan oluşmaktadır. Dairelerin 63 tanesi de 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

İzmir Selçuk toplu konut projesinde yer alan 2+1 tipindeki daireler 85.63 ve 123.13 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tipindeki daireler ise brüt 106.83 ve  161.37 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Kura çekilişi tamamlandığında toplam 1.384 adet konutun hak sahibi belli olmuş olacaktır.

Toki İzmir Selçuk Zafer Evleri 1., 2. ve 3. etap projesinde bulunan dairelerin kuraları çekilmeye başlanmıştır. İlk olarak 3. etaptaki toplam 209 adet 2+1 ve 3+1 tip konutların kura çekilişi yapılmıştır. 3. etapta kura çekilişi saat 10:00’da başlamış ve sonuçlanmıştır. Ayrıca daha sonra 1. etap ve 2. etaptaki toplam 1.175 adet konutun kura çekilişi saat 12:00’de başlanacaktır.

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi Toki kura sonuçları

Toki İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 1, 2 ve 3. Etap kura sonuçları bu gün akşam saatlerinde TOKİ’nin web sitesinden yayınlanacaktır. Ayrıca kura listesi sonuçlarına web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Konut belirleme kurası çekiliş canlı olarak Toki’nin Yuotube, Facebook, ayrıca Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerinden yapılmaktadır.

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi Toki kura çekilişi izle

Toki İzmir Zafer Evleri projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

1. ve 2. etap kura sonuçları için tıklayınız…

3. etap kura sonuçları için tıklayınız…

Ayrıca diğer Toki Haberleri için tıklayınız…