Kategoriler
Proje Haberleri

İzpek Trendy fiyat listesi

İzpek İnşaat firmasının imzası ile İzpek Trendy projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir ilinin Bornova ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanmış olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu kapsamda bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje, bünyesindeki hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor.

Zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlayan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. İzpek Trendy projesi toplamda 169 konut kapasiteli olacak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen projedeki bloklar sekiz katlı olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Üç farklı daire tipinden oluşan konutların büyüklük planları ise dört farklı taslaktan oluşturuldu.

İzpek Trendy projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 50 metrekare ile 55 metrekare büyüklüğe sahip oluyor. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar 75 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri ise 140 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklük seçeneklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. İzpek Trendy projesinde bulunan 1+1 konutlar 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projedeki 2+1 konutlar 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 900 bin TL’den başlıyor. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0232 344 08 00