Kategoriler
Toki Haberleri

Kahramanmaraş Göksun Toki kura sonuçları

Kahramanmaraş Göksun Toki kura sonuçları bugün belli olmuştur. Göksun toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

İlk Evim İlk İşyerim projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Bu kapsamda toplam 69 konutun kura çekilişi yapılmıştır. 69 adet konuta ise toplam 200 adet başvuru yapılmıştır. Diğer başvuru sahipleri ise bölgede gerçekleştirilecek başka projelerden hak sahibi olacaktır. 250 bin sosyal konutun kura çekilişleri ise 06 Temmuz 2023 tarihinde başlamıştır. Çekiliş sonucu ile birlikte Kahramanmaraş Göksun Toki Evleri projesindeki konut sahipleri belli olmuştur.

Kahramanmaraş Göksun Toki kura çekilişi

Kahramanmaraş Göksun projesinde yer alan meskenleri için hak sahipliği kura çekilişi 06 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılmıştır. Hak sahipliği kura çekilişi 06 Temmuz 2023 tarihinde Perşembe günü yapılmıştır. Ayrıca kura çekilişi Perşembe günü saat 11:00’de başlamıştır. Göksun toplu konut projesinde toplam 69 adet dairenin kura çekilişi yapılmıştır.

Kahramanmaraş Göksun Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 06 Temmuz 2023 tarihinde Perşembe günü yapılmıştır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’da canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanmıştır. Kahramanmaraş Göksun toplu konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kahramanmaraş Göksun Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…