Kategoriler
Proje Haberleri

Kale Country Çanakkale satışları tüm hızıyla devam ediyor

Kale Country Çanakkale projesi doğayla bir arada olan konumu ile Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Fırat İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Villa projesi içerisinde toplam 47 adet lüks villa tipinde konutlar bulunmaktadır. Bu villalar ise 4+2 konut tiplerinde projelendirilmiştir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Fırat İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede toplam 47 adet lüks villa yer almaktadır. Bahsi geçen villaların her biri 3 katlı olarak inşa edilmiştir. Üstelik tripleks yapıdaki bu villalar 4+2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4+2 villa tipindeki konutlar brüt 300 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 4+2 villa tipindeki konutlar net 270 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır.

Villa projesi, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir. Projenin güvenliği 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile sağlanmaktadır. Her villanın araçlarınızı park edebilmesi için açık otopark alanı mevcuttur. Söz konusu proje sosyal alanları ile dikkat çekmektedir. İçerisinde 2 adet büyük yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru ve spor alanı yer almaktadır. Tüm villaların içerisinde asansör sistemi yer almaktadır. Bununla birlikte konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Kale Country Çanakkale konumu hakkında

Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer alan proje Çınarlı Köyü, Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje doğa ile iç içe bir konumda yükselmektedir. Aynı zamanda proje caddeye yakın bir konumda ve pek çok lokasyona yakın konuda yer almaktadır. Üstelik toplu taşıma araçlarına yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Kale Country Çanakkale fiyatları ne kadar?

Kale Country Çanakkale projesinde 4+2 tripleks villa tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır.

Brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 4+2 tripleks tip villaların fiyatları 15 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0533 816 01 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…