Kategoriler
Proje Haberleri

Kale Park Evleri banka kredisine uygun fiyatlarla satışta

Kale Park Evleri projesi deniz ve doğanın kesiştiği konumda, eşsiz mimarisi ile lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Giresun’un Espiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Önallar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 160 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Önallar İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 10 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Konforlu bir yaşam fırsatı sunan projedeki bloklarda toplam 160 adet daire yer almaktadır. Mükemmel şekilde planlanıp tasarlanan bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 151 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde; çocuk oyun parkları, basketbol ve oyun sahası, spor ve fitness salonu ile seyir terası bulunmaktadır. Bununla birlikte market kafeterya ve mescit gibi pek çok imkan mevcuttur. Bloklarda 2 adet geniş asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Birinci sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile beklenen konforu sahiplerine sunmaktadır.

Kale Park Evleri konumu ve fiyatları ne kadar?

Proje, Giresun’un Espiye İlçesi Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konumuna göre bazı dairelerin tüm odaları ve mutfakları deniz manzarasına sahiptir.

Kale Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 151 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.540.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (545) 368 38 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…